Verdiepen in Integrated Energy Therapy® (IET®): Heling met Engelen energie

Integrated Energy Therapy ® (IET) een holistische benadering van heling in samenwerking met de kracht van engelenenergie. IET® is nog niet zo bekend als Reiki en in deze blog zal ik je vertellen wat IET is en wat het voor jou kan betekenen.

Op het moment dat IET® in mijn leven kwam is alles positief veranderd. Mijn fysieke klachten zijn weg. Emotioneel en Mentaal is er veel meer balans. Sinds een paar jaar was ik zoekende naar mijn (ziels)missie en dankzij de IET® is mij duidelijk geworden wat deze is. Deze durf ik te omarmen en alle stappen te nemen die daarvoor nodig zijn. In vertrouwen dat ik word geleid naar daar waar ik heen mag bewegen. Ik neem je in zachtheid mee naar de kern van deze zachte therapie.

IET® is een healing om fysieke, emotionele, mentale en karmische blokkades los te laten en het gevoel van welzijn aan te bevorderen. Zo brengt het je naar je essentie, naar wie je werkelijk bent. Liefde & licht.

Een specifiek onderdeel van Integrated Energy Therapy® (IET®) is het werken met het celgeheugen. Het menselijk lichaam bestaat uit vele miljoenen cellen die allemaal een geheugen hebben. Hierin worden al je ervaringen in het leven, èn wat je genetisch hebt ontvangen, opgeslagen. IET® maakt blokkades en spanningen vrij die in het celgeheugen van het lichaam zijn vastgezet, door zachte aanrakingen op het lichaam. De gedachte hierachter is dat trauma’s, stress en negatieve emoties zich kunnen vastzetten in de cellen, wat uiteindelijk fysieke, emotionele  en mentale ongemakken kan veroorzaken.

Door de transformatie in het celgeheugen middels IET® is een diepere laag van heling mogelijk. Energetische/ Karmische patronen die in de cellen zijn opgeslagen worden liefdevol en zacht getransformeerd.

IET® werkt samen met de aartsengelen waaronder Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, Sarah en Michaël. Elke aartsengel heeft zijn/ haar eigen helende gaven en elk een. De energie van de engelen is warm, liefdevol, zacht en je voelt je gedragen.

Alle IET® punten staan in verbinding met de chakra’s en organen waardoor er van binnenuit heling plaats vind.

Bij Integrated Energy Therapy® wordt ook (zonder woorden) aandacht besteed aan het werken met energie op generatieniveau. Emotionele patronen en energetische blokkades worden niet alleen individueel doorgegeven, maar ook door vorige generaties en kan door gegeven worden aan toekomstige generaties. Laten we kiezen voor het door geven van liefde aan toekomstige generaties en de cyclus zacht en liefdevol transformeren zodat jij en alle generaties na jou het droomleven daadwerkelijk leven.

Maak ruimte voor onschuld, vertrouwen, trots, liefde, vrijheid, vergeving, gemak, sta in je kracht en voel je veilig, verbonden en gedragen.
In liefde,

Angelique 

Logo you are essential IET therapy wolphaartsdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.