you are essential tekst bij logo
Angelique IET therapeut voor mensen met HSP

Wie ben ik?

Mijn naam is Angelique, authentiek mezelf, moeder, dochter, zus, vriendin. Humor, lachen en plezier maken doe ik erg graag. Ik ben een enthousiaste en positieve vrouw met vele jaren ervaring met ouders en jeugd. Bijna 4 jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf, waarbij ik behandelingen, trainingen en coaching geef.

Bij You Are Essential staat jouw droomleven en jouw welzijn voorop. Met mijn toegewijde professie en mijn jaren ervaring coach ik je op jouw magische reis naar jouw essentie. Geef jezelf de toewijding die je verdient door vanuit liefde te kiezen voor jezelf. Want jij bent liefde, jij bent essentieel. Jouw gezondheid en balans en het stralende leven dat jij verdient. Werk samen met mij aan jouw welzijn en levensvreugde!

Hoogsensitief

Ik ontdekte dat, van alle ouders en kinderen die ik inmiddels heb mogen begeleiden, er veel volwassenen en steeds meer kinderen hoogsensitief zijn. Dat betekent dat er, biologisch gezien, nauwelijks een filter aanwezig is om de hoeveelheid prikkels te weren. Het zenuwstelsel is sneller overprikkeld. Dit veroorzaakt stress en een overprikkeld brein met vaak emotionele, lichamelijk en mentale klachten. Hierdoor raak je makkelijk weg bij je kern, jouw kracht en jouw unieke talenten.

Doordat alle antennes zo ver uit staan ben je continue bezig om je omgeving te scannen op veiligheid. Met een IET® sessie kun je deze basisveiligheid herstellen. Zo ontstaat er rust in je lichaam en ervaar je veiligheid en bescherming.

Mijn missie is om jou en je gezin te ondersteunen naar balans waarbij iedereen kan leven vanuit zijn/haar hart vanuit je diepste essentie. Jij bent uniek met je eigen authentieke blauwdruk, met jouw talenten die je vanaf geboorte in je draagt.

Met IET® vind je deze essentie.

Lieve ouder, als jij jezelf heelt, heel je ook je kind(eren), alle generaties voor je en na je. Alles heeft met elkaar te maken.

Ik ont-moet je graag.

Liefs Angelique