Krachtige Integrated Energy Therapy® healing – online

Integrated Energy Therapy® engelen healing

In het leven van vandaag staan we voor uitdagingen en onzekerheden, wat verschillende emoties kan oproepen. Misschien herken je gevoelens zoals schuld, onveiligheid, keuzestress, verlegenheid, machteloosheid, of het gevoel van ‘moeten’.

Deze emoties kunnen zich zowel mentaal als fysiek manifesteren. Op dit moment mogen we vanuit de energie van de helende engelen moeiteloos, snel en zacht helen zodat je de beste versie van jezelf kunt leven. Kom weer in flow en herstel de energie in je lichaam en leven.

We zullen met een groep van maximaal 30 personen online de healing ontvangen zodat je persoonlijke zielendoelen zich manifesteren.

Wat is Integrated Energy Therapy®?

Het doel van IET® is om op een vriendelijke en zachte manier onderdrukte gevoelens uit ons celgeheugen te bevrijden, waardoor de natuurlijke energiestroom in ons lichaam hersteld wordt en blokkades worden opgeheven.

IET® brengt balans in je energie, waardoor je lichaam zichzelf beter kan herstellen. Het helpt je ontspannen, vernieuwde energie te voelen en meer vreugde te ervaren.

Integrated Energy Therapy® (IET®) is een helingstechniek die komt uit de Verenigde Staten. (“Center of Being”) Er wordt gebruik gemaakt van de helende energie van de Aartsengelen.

Wat kun je verwachten van een IET® online groepsheading?
Vrouw maakt kennis met Integrated Energy Therapy (IET)

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een email. Hierin staat wat je aan voorbereiding zelf kunt doen voor de healing.

Tijdens de healing kun je er online LIVE bij zijn, je hoeft niet thuis te blijven voor de healing. Je mag meevoelen, dat hoeft niet. Doe wat voor jou goed voelt.  

Vooraf ontvang je een link zodat je LIVE kunt deelnemen als je dit wenst.

Na de sessie kunnen lichamenlijke en/of emotionele reacties optreden. Deze verdwijnen doorgaans binnen een week.

 

Het is goed om te weten dat een healing gaat, naar dat wat op dat moment aandacht vraagt om je intentie te bereiken. De engelen geven je wat je op dit moment aan kunt.

Waarom een groepshealing? 
Op deze manier is het toegankelijk voor iedereen en kan ik meer mensen bereiken. Daarnaast is de energie van de groepshealing samen zeer krachtig. De engelen werken door mij en met mij en jou samen zodat jij de beste versie van jezelf kunt gaan leven.

De aarde heeft jou nodig mooie ziel!

Wat kost een IET® online healing en wanneer is het?

Een IET® online healing is
€ 33,- incl. BTW.

Datum: 11 september

Disclaimer: De behandelingen, afstemmingen en trainingen die bij You are essential worden aangeboden, zijn complementair aan reguliere en alternatieve therapieën en vormen geen vervanging voor medische behandelingen. You are essential stelt géén medische diagnoses, behandelt geen ziekten en geneest deze evenmin.
Het richt zich echter wel op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en de geest, met als mogelijke resultaat een verbetering van de algehele levenskwaliteit.

Voor aanhoudende klachten wordt geadviseerd altijd een arts te raadplegen!