Ontdek de helende kracht van IET®

Vindt de vreugde en energie in je leven met Integrated Energy Therapy®

Vaderliefde, een healing cadeau speciaal voor papa en tegelijk voor het gehele gezin. Want als je jezelf heelt, heel je automatisch voor je kinderen/ je gezin.

In de dynamiek van ons dagelijks leven worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen en onzekerheden die een wirwar van emoties teweegbrengen.

Misschien voel je je soms overweldigd door schuld, gevangen in keuzestress, gevangen in het gevoel van ‘moeten’ en zoek je naar een andere manier om er meer te zijn voor en met je gezin maar heb je geen idee op welke manier.

Deze gevoelens kunnen niet alleen mentaal, maar ook fysiek hun tol eisen.

Je bent niet de enige die hiermee worstelt, en er is een weg om deze emoties in evenwicht te brengen.

Laat de energie weer stromen, herpak de controle en herstel de harmonie in je lichaam en leven. Je staat er niet alleen voor. Laat de energie van Aartsengelen je balans en vernieuwde energie brengen en je zielsmissie openbaren.

Logo you are essential IET therapy wolphaartsdijk

Laat je lichaam zichzelf herstellen

Voel je ontspannen en energiek

Ervaar meer vreugde

Angelique IET therapeut voor mensen met HSP
Gediplomeerd en ervaren IET® Master Instructor

Als ervaren Integrated Energy Therapy®-Master Instructor sta ik klaar om jou te begeleiden. Met mijn gedegen ervaring en professionele aanpak heb ik al vele mensen begeleid op hun weg naar een lichter leven.

Laat mij je ondersteunen op een praktische en doeltreffende manier terwijl we samen met de Aartsengelen werken aan jouw droomleven.

Naast mijn HBO Pedagogiek heb ik ook diverse andere opleidingen gevolgd, waaronder energetische en creatieve kindercoaching, Reiki 1 & 2, en de gecertificeerde therapeutenopleiding Integrated Energy Therapy® Master Instructor (IET®).

Benieuwd naar wanneer Integrated Energy Therapy® (IET) van pas kan komen?

Deze krachtige therapeutische benadering kan op verschillende gebieden worden ingezet.

  • IET® biedt een proactieve benadering om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren, op meerdere niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
  • Het kan worden toegepast bij een scala aan fysieke klachten die voortkomen uit trauma’s of ziekte.
  • Voorbeelden van emotionele klachten waarbij IET® effectief kan zijn, zijn onder andere slaapproblemen, angst, stress en onderdrukte gevoelens.
  • Mentale klachten die vaak voortkomen uit beperkende gedachten en overtuigingen.
Wat zeggen anderen over Integrated Energy Therapy®?
Diny

Angelique’s gevorderde IET®-behandelingen hebben een magische impact op mijn welzijn gehad. De serene rust bij binnenkomst, gecombineerd met haar warme ontvangst, creëerde direct een comfortabele sfeer. De liefdevolle begeleiding, de fijne aanrakingen, en de ontspannende ambiance hebben blijvende effecten op mijn dagelijks leven. Na elke sessie stroomt het, ontstaan bijzondere ontmoetingen en krijg ik waardevolle inzichten. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

Miranda

De IET® sessie voelde heel zacht en ontspannen. Ik voelde de energie goed stromen en er kwamen emoties los. Angelique was heel liefdevol en ik voelde me in haar prachtige praktijkruimte meteen op mijn gemak.

Merel

De eerste Integrated Energy Therapy-sessie met Angelique staat me nog erg bij. Ik had namelijk zo’n hoofdpijn de dag voor en de dag van de behandeling, maar deze ebde na afloop weg. Dat vond ik een bizar en vooral een ontzettend fijn iets. De effecten waren niet alleen oppervlakkig; gedurende de week na de sessie voelde ik interne verschuivingen. Hoewel ik me verdrietig, chagrijnig en boos voelde, besefte ik dat dit een doel diende. En dat klopte ook wel, want ik voelde me na afloop lichter en had het gevoel dat ik emotionele bagage had opgeruimd, waar ik dankbaar voor was.

Na de tweede behandeling, merkte ik dat ik wat meer rust kreeg. Ik kon loslaten wat niet lukte zonder de eerdere frustratie. Het lukt mij nu beter om terug te kijken naar de positieve stappen in mijn leven, , in plaats van te focussen op wat nog niet gelukt is. Het inzicht uit de sessies is dat alles zijn eigen tempo heeft en het vertrouwen dat dingen zullen lopen zoals ze bedoeld zijn, wat rust geeft. Daarnaast zijn de behandelingen zelf heel rustgevend, echt een momentje voor jezelf. Bij Angelique, voel je je meteen welkom, gezien en kun je zijn wie je bent!

Anoniem

De IET healing op afstand heeft mij terug in met kern gebracht. Het kunnen ‘zijn’ met mijn ongemakken van het ‘niet weten’ en in vertrouwen zijn met mijn binnenwereld.

Voorkom dat je kostbare kansen op emotioneel welzijn en levensenergie misloopt.

In onze drukke wereld kunnen diverse emoties je uit balans brengen. Zonder de ondersteuning van Integrated Energy Therapy® (IET®) loop je het risico vast te blijven zitten in emotionele blokkades, met mogelijk zowel mentale als fysieke gevolgen.

IET® biedt een praktische benadering om je leven in balans te brengen, met herstel van energie en de mogelijkheid tot diepgaande verandering en het vinden van je innerlijke kracht.

Mis deze kans niet om jezelf te bevrijden en te investeren in een leven vol positieve verandering en groei.

Begin vandaag nog jouw reis bij “You are Essential” met Integrated Energy Therapy® voor tastbare resultaten.

Wat kun je verwachten van een kennismaking sessie Integrated Energy Therapy®?

Nadat je de sessie hebt aangeschaft, ontvang je een bevestigings-email. De sessie wordt binnen 2-3 weken gegeven. Ik werk op afstand en je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Het past zo altijd in je agenda. Een healing ontvangen zonder daar tijd en moeite voor te doen!

De vaderdag sessie kost je € 88,- incl. btw

Tijdens de IET®-sessie kunnen er inzichten komen die ik door mag geven aan jou. Je ontvangt van mij na de sessie een persoonlijke email met een terugkoppeling. Soms zullen er dingen in staan die je in je bewustzijn niet herkent. Je onderbewuste weet er wel raad mee. Laat de magie zijn werk doen en je zult worden verrast.

Een kennismaking sessie is het meest geschikt voor een concreet probleem of klacht. Emotioneel of fysiek. Deze mag je aangeven tijdens het boekingsproces. De healing zal zich richten op die klachten.

Het verschil met een volledige IET® sessie is dat je gehele (energetische) lichaam de behandeling ondergaat en je in staat wordt gesteld je DNA structuur te herstellen en je zielendoelen zichtbaar kunnen worden.

Vrouw maakt kennis met Integrated Energy Therapy (IET)
Integrated Energy Therapy® (IET®) op afstand

Wist je dat Integrated Energy Therapy® (IET®) op afstand werkt op een vergelijkbare manier als een persoonlijke sessie? Er wordt gewerkt met de energievelden van de klant op afstand, zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit gebeurt op basis van je naam en geboortedatum. Energie en engelen kennen geen ruimte of tijd en kunnen je dus zonder moeite bereiken.

Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Vrijheid – blijheid!

Laat slapeloze nachten, stress, angst en spanningen los en maak ruimte voor een gevoel van innerlijke rust en welzijn. Fysieke klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Ja, ik wil graag een Integrated Energy Therapy® sessie

Disclaimer: De behandelingen, afstemmingen en trainingen die bij You are essential worden aangeboden, zijn complementair aan reguliere en alternatieve therapieën en vormen geen vervanging voor medische behandelingen. You are essential stelt géén medische diagnoses, behandelt geen ziekten en geneest deze evenmin.
Het richt zich echter wel op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest, met als mogelijke resultaat een verbetering van de algehele levenskwaliteit.

Voor aanhoudende klachten wordt geadviseerd altijd een arts te raadplegen!